Het Excel bestand

Je werkt al een tijd met Excel en maakt hierin de mooiste grafieken en berekeningen. Maar je hoort van een collega dat jullie data niet overeenkomt. Na uren uitzoekwerk kom je er eindelijk achter. Jullie gebruiken beiden een andere versie van het Excel bestand waardoor de berekeningen niet meer kloppen.

Het is altijd goed om tools zoals Excel te gebruiken als je daar vertrouwd en handig mee bent, maar de kans bestaat dat je ook veel tijd verliest met alle verschillende versies, of erger je maakt fouten. En wat gebeurt er als dé Excel expert van het bedrijf weggaat? Voor degene die zijn plaats inneemt kost het waarschijnlijk veel tijd om die uiterst belangrijke Excelsheet te doorgronden en actueel te houden. In deze gevallen biedt een online webapplicatie een goed voordeel.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Redenen om over te stappen naar een webapplicatie

Een webapplicatie is heel anders dan jouw Excel document. Dit brengt ook extra voordelen met zich mee. We hebben een aantal voordelen van een webapplicatie voor je op een rijtje gezet:

Altijd te bereiken
Geen afhankelijkheid meer van mensen met Excel kennis
Bereikbaar met alle devices
Altijd actuele data op één plek opgeslagen
Altijd juistheid van data
Gemakkelijk gegevens uitwisselen met medewerkers, klanten of partners
Met meerdere mensen tegelijk werken
Eenvoudig te koppelen met websites of andere programma's

Altijd toegankelijk

Een webapplicatie is online software, op maat gemaakt voor jouw organisatie. Een webapplicatie wordt gebruikt in een browser, hierdoor is een webapplicatie altijd en overal toegankelijk. Het voordeel van een maatwerk webapplicatie is dat het volledig op jouw wensen kan worden afgestemd. De mogelijkheden voor webapplicaties zijn eindeloos. Voorbeelden van webapplicaties: klantenportalen, CRM-systemen, ordersystemen, e-learning applicaties, etc.