Kiyoh een bedrijf dat recensies verzamelt voor producten en services. Alleen verzamelt Klantenvertellen recensies voor bedrijven die geen webshop zijn. Ook Klantenvertellen is een officiële partner van Google wat betekent dat de recensies die via Klantenvertellen geplaatst zijn ook in Google Adwords komen. En dat allemaal voor een verassend lage prijs."> Kiyoh een bedrijf dat recensies verzamelt voor producten en services. Alleen verzamelt Klantenvertellen recensies voor bedrijven die geen webshop zijn. Ook Klantenvertellen is een officiële partner van Google wat betekent dat de recensies die via Klantenvertellen geplaatst zijn ook in Google Adwords komen. En dat allemaal voor een verassend lage prijs." />

Koppeling metKlantenvertellen

Over onze koppeling metKlantenvertellen

Wat isKlantenvertellen

Klantenvertellen is net als Kiyoh een bedrijf dat recensies verzamelt voor producten en services. Alleen verzamelt Klantenvertellen recensies voor bedrijven die geen webshop zijn. Ook Klantenvertellen is een officiële partner van Google wat betekent dat de recensies die via Klantenvertellen geplaatst zijn ook in Google Adwords komen. En dat allemaal voor een verassend lage prijs.

Mogelijkheden van een koppeling metKlantenvertellen

Met een koppeling vanKlantenvertellen zou je aan de volgende geautomatiseerde oplossingen kunnen denken:
Het versturen van uitnodigingen.

Vragen?

Wil je weten wat alle mogelijkheden zijn, of zijn er nog andere vragen over onze koppeling metKlantenvertellen? Neem contact met ons op.

Bekijk de lijst met koppelingen.