Kiyoh een bedrijf dat recensies verzamelt voor producten en services. Alleen verzamelt Klantenvertellen recensies voor bedrijven die geen webshop zijn. Ook Klantenvertellen is een officiële partner van Google wat betekent dat de recensies die via Klantenvertellen geplaatst zijn ook in Google Adwords komen. En dat allemaal voor een verassend lage prijs."> Kiyoh een bedrijf dat recensies verzamelt voor producten en services. Alleen verzamelt Klantenvertellen recensies voor bedrijven die geen webshop zijn. Ook Klantenvertellen is een officiële partner van Google wat betekent dat de recensies die via Klantenvertellen geplaatst zijn ook in Google Adwords komen. En dat allemaal voor een verassend lage prijs." />

Koppeling met Klantenvertellen

Over onze koppeling met Klantenvertellen

Wat is Klantenvertellen

Klantenvertellen is net als Kiyoh een bedrijf dat recensies verzamelt voor producten en services. Alleen verzamelt Klantenvertellen recensies voor bedrijven die geen webshop zijn. Ook Klantenvertellen is een officiële partner van Google wat betekent dat de recensies die via Klantenvertellen geplaatst zijn ook in Google Adwords komen. En dat allemaal voor een verassend lage prijs.

Mogelijkheden van een koppeling met Klantenvertellen

Met een koppeling van Klantenvertellen zou je aan de volgende geautomatiseerde oplossingen kunnen denken:
Het versturen van uitnodigingen.

Vragen?

Wil je weten wat alle mogelijkheden zijn, of zijn er nog andere vragen over onze koppeling met Klantenvertellen? Neem contact met ons op.

Bekijk de lijst met koppelingen.