Webapplicaties

De eerste stap

Soms is de oude Access applicatie of de Excel worksheet simpelweg niet meer voldoende. Er is een behoefte aan een applicatie welke de informatie goed structureert of koppelingen met andere partijen ondersteund. Informatie wordt dan toegankelijk voor alle betrokkenen en zij kunnen daar op het juiste moment iets mee doen. Processen zullen efficiënter verlopen, samenwerken wordt makkelijker en het plezier op de werkvloer neemt toe.

> Van Excel naar webapplicatie

Zo komt een succesvolle webapplicatie tot stand

Onze aanpak is altijd maatwerk. Wij kunnen elke online behoefte vullen, want de webapplicatie wordt uniek voor jou ontwikkeld. Wij geloven dat persoonlijne benadering en langdurige samenwerking essentieel is voor een succesvolle oplossing.

Analyseren

Tijdens onze bezoeken inventariseren we jouw wensen, eisen en doelstellingen. Wij brengen jouw doelgroep in kaart, we spreken met de eindgebruikers van de toekomstige applicatie, zodat we ook hun wensen en problemen begrijpen. Door goed te luisteren en informatie te verzamelen, creëren we uiteindelijk een digitale oplossing welke bij jouw organisatie past en helpt bij het behalen van online succes.

Ontwikkelen

Na de analyses gaan we brainstormen over ideale oplossingen. We denken na over welke content en functionaliteit op welke plaats moet staan. Het design bepalen op basis van de meest optimale invoer. Hiermee gaan onze programmeurs aan de gang en wordt er een webapplicatie ontwikkeld.

Optimaliseren

Na de afronding van het project blijven wij betrokken bij jouw organisatie. Door continu te meten en te optimaliseren, behalen we een oplossing welke volledig werkt voor jouw bedrijf.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Voordelen

Door het automatiseren van interne processen voorkom je menselijke fouten en bespaar je een hoop tijd. Die tijd kunnen medewerkers gaan besteden aan belangrijke zaken voor je bedrijf. We hebben een aantal voordelen van een webapplicatie voor je op een rijtje gezet:

Besparing van FTE
Altijd te bereiken
Gemakkelijk gegevens uitwisselen met medewerkers, klanten of partners
Eenvoudig te koppelen met websites of andere programma's
Makkelijk data opslaan
Met meerdere mensen tegelijk werken
Altijd goede back-ups
Uitbreidbaar met nieuwe functionaliteiten

Altijd toegankelijk

Een webapplicatie is online software, op maat gemaakt voor jouw organisatie. Een webapplicatie wordt gebruikt in een browser, hierdoor is een webapplicatie altijd en overal toegankelijk. Het voordeel van een maatwerk webapplicatie is dat het volledig op jouw wensen kan worden afgestemd. De mogelijkheden voor webapplicaties zijn eindeloos. Voorbeelden van webapplicaties: klantenportalen, CRM-systemen, ordersystemen, e-learning applicaties, etc.